1 augustus 2018/
  • By admin
  • 0
For a cup of happy coziness
New products coming soon!

Oprichters Tom Van Moer en Annelies Verrycken ontwikkelden hun merk ‘OOjA’ vanuit hun overtuiging dat iedereen kwalitatieve en lekkere producten verdient, ook als er een intolerantie aanwezig is. Dit resulteerde in allergeenvrije, biologische en Belgische chocoladesticks, zonder geraffineerde suikers en zonder E-nummers. Met deze sticks maak je een lekkere en pure warme chocolademelk.

Onze slogan is ‘For a cup of happy coziness’. Een lekkere koffie kan dus niet ontbreken in het aanbod. Vanaf september kan je ook genieten van een kwalitatieve biologische specialty koffie, met een zachte nasmaak.

Veel koffieliefhebbers stappen meer en meer af van (te) zwaar gebrande en bittere koffie. De term specialty coffee staat voor kwalitatieve koffiebonen en lekkere koffie waarbij alle schakels belangrijk zijn: de koffiestruik, de boer, de brander, de barista. De bedenkers van de term specialty coffee streven naar toewijding en respect voor elk deel van de schakel, naar transparantie en een eerlijke prijssetting.

Nog een leuk wistjedatje: we werken momenteel met veel enthousiasme aan het renoveren van een caravan. Vanaf september zal je in de regio Gavere elke week versie koffie kunnen afhalen aan onze mobiele koffiebar!

OOjA staat voor duurzaam, lekker en kwalitatief. Artisanaal gemaakt in Belgie.