4 mei 2020/Algemeen
  • By Annelies
  • 652
  • 0

Met het #blijfinjekotkado van Belgunique kan je iemand een hart onder de riem steken.  Je vindt er ook de leukste moederdagcadeautjes.

Ken jij Belgunique al? 
Hier koop je 100% Belgisch. Alle producten worden met veel passie ambachtelijk gemaakt. 
Ook onze (h)eerlijke chocoladesticks kan je er bespeuren. 

Waarom (h)eerlijk? Met de cacaosticks van OOjA maak je een lekkere en gezonde warme chocolademelk. 

De cacaosticks bevatten geen geraffineerde ingrediënten, geen additieven en zijn 100% biologisch. Bovendien zijn ze  gluten- lactose- en allergeenvrij. Kindjes met een voedingsallergie kunnen dus zorgeloos smullen.

Onze cacaoboontjes worden met zorg gecultiveerd en verwerkt in Peru waar de boeren in eerlijke omstandigheden werken. Je vindt er geen kinderarbeid op de cacaoplantages!

Belgunique steunt met #blijfinjekotkado het waardevolle project #coachingforheroes. 

Waarvoor staat Coaching for heroes?

Coaching for heroes: meer dan twintig ervaren en gecertifieerde coaches die klaarstaan om zorgverleners tijdens deze crisis emotionele ondersteuning te bieden. Zorgverleners: onze helden van vandaag. Mochten zij nood hebben aan een goede babbel met een ervaren coach, dan kunnen ze dus terecht bij #coachingforheroes. En dit helemaal gratis, want de middelen om de vzw opdracht te laten uitvoeren, worden via crowdfunding verzameld. 

Wil je iemand blij maken? Kies je cadeaudoos, schrijf een boodschap en het wordt rechtstreeks naar de gelukkige gestuurd! 

Bij elke cadeaudoos die je via Belgunique koopt, wordt er €2 aan #coachingforheroes gedoneerd.

Wij zijn geraakt door de vele inspirerende initiatieven! Ook in deze moeilijke tijden blijven we voor elkaar zorgen.  #Samensterk
Bedankt!

www.belgunique.be

www.coachinforheroes.be

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *