Courgetti Sugo Da Mamma
De pastasaus Sugo Da Mamma is er eentje met veel groentjes! Je kan er alle kanten mee op. Wij combineren het graag met courgetti, kip en Pecorino
RECEPT Courgetti Sugo Da Mamma met kip
Ingrediënten (voor 2 personen)
Saus Sugo Da Mamma (1 fles)
3 courgettes
2 kipfilets
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
1 ajuin (fijn gesneden)
1 el olijfolie
1 klontje boter
Peper en zout
Pecorino (geraspt)
Bereiding
Spoel de courgettes, snij de uiteinden ervan af en maak er met de spiraalsnijder slierten van. Doe de courgetteslierten in een ovenschaal. Giet er wat olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet de schotel 15 minuten afgedekt in de oven.
Bereid de kipfilet: Kruid de kipfilets met peper en zout. Verhit een pan met olijfolie en een klontje boter. Bak de kipfilets op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Haal uit de pan en laat even rusten.
De saus:
Gebruik dezelfde pan en voeg de fijngehakte knoflook en ajuin toe. Bak kort aan.
Voeg de saus toe.
Meng de courgetteslierten met de saus en dresseer op een bord.
Serveer: Snijd de kipfilets in plakjes en leg ze bovenop de courgetti. Werk af met Pecorino en verse peterselie.
Buon Appetito!