Ontbijtmand
Annelies Verrycken Annelies Verrycken

Ontbijtmand

Op zondag 16 februari verdeelde het oudercomité van basisschool De Dol-Fijn te Dikkelvenne meer dan 500 ontbijten. De kinderen konden smullen van een heerlijke warme chocomelk met OOjA’s nieuwste smaak: Cocolicious delight. Dank je wel oudercomité voor jullie inzet!

Meer lezen
Nieuwe smaakjes
vegan Annelies Verrycken vegan Annelies Verrycken

Nieuwe smaakjes

De lancering van ooja’s beestick was een succes! We zijn dan ook druk bezig met het ontwikkelen en uitbreiden van ons gamma. We lichten alvast een tipje van de sluier: het recept van onze beestick is lichtjes aangepast. Hij bevat nu nog meer cacao! Hmm beelicious!En… er komen 2 smaakjes bij!Ben je Vegan? Dan hebben we leuk nieuws: er komen 2 vegan sticks: Vegan Dark (60% cacao) en Vegan Coco (47% cacao). Beiden bevatten kokosbloesemsuiker en zijn dus geschikt als je aan diabetes type II lijdt.Onze chocolade blijft BIO en Allergeenvrij (unieke combinatie) … we maken hem daarvoor helemaal zelf!  Vanaf september zal je volop kunnen smullen!

Meer lezen
ooja slurpen voor het goede doel
events Annelies Verrycken events Annelies Verrycken

ooja slurpen voor het goede doel

Kennen jullie PID?

PID staat voor “primaire immuundeficiënties”, een aandoening die ook de schattige tweeling Aster en Ramses raakt.

ooja steunt de actie ‘PAUS for life‘ die wordt gelinkt aan KLOEN. Die organisatie werkt samen met Bubble ID en zal het ingezamelde bedrag ook naar hen doorstorten. Bubble ID is een initiatief van het Centrum voor Primaire Immuundeficiënties Gent dat de onwetendheid rond PID wil doorprikken en het isolement van PID-patiënten wil doorbreken (‘Burst the Bubble’).

Meer lezen
Smeltpunt
chocolade Annelies Verrycken chocolade Annelies Verrycken

Smeltpunt

Zwarte chocolade is chocolade die meer dan 70% cacao bevat. Deze chocolade heeft unieke effecten omdat die grote hoeveelheden flavonoïden bevat. Flavonoïden bevinden zich ook in fruit en in groene thee.

Onze beestick bevat ook veel cacaomassa en weing cacaoboter. Hierdoor ligt het smeltpunt hoog. Maak de melk voldoende warm!

Meer lezen