One Night in Gavere
Wat zijn de ingrediënten van een perfect bier? Hoe ziet mout en hop eruit en hoe ruikt het? Wat zijn de geheime ingrediënten van One Night in Gavere?
Alain van OostEke Brouwers licht de sluier van het mysterie op. En uiteraard sluiten we de avond af met met dit smaakvol donker lokaal biertje!
Wanneer: woensdag 24 april 2024
Duur +/- 1 uur - Kostprijs: € 15 (water/koffie & One Night in Gavere inbegrepen)
Inschrijving (vóór 17 april) via email naar hello@ooja.be - vemeld ook jouw telefoonnummer
(Veer)krachtig in Stress – Een verademing
Benieuwd naar hoe je door middel van ademhalingstechnieken innerlijke rust kunt vinden? Wil je leren hoe je de dagelijkse stress de baas kunt worden?
Sluit je aan bij onze workshop, waar Tami (ademtherapeut en stresscoach bij in-2-balance) en Elien (klinisch psycholoog bij Think Outside) praktische tips delen over het doeltreffend omgaan met dagelijkse stress.
Praktisch
woensdag 20 maart 2024 om 19.00u
Prijs: € 20 (water/thee en goodiebag inbegrepen).
Inschrijving ( vóór 13 maart) via email naar hello@ooja.be - vermeld ook jouw telefoonnummer. We sturen altijd een bevestigingsmail na inschrijving en daarna een mail met betaalgegevens een week voor de workshop. (plaatsen zijn beperkt tot maximum 12 personen) Iedereen welkom !
Boekvoorstelling
Een heerlijke kop koffie, een goed glas wijn, de warmte van likeur in je lijf. Even rustig aan. Mogelijk haal je er een boek bij, waarom niet.
Op 29 februari stelt Inge Delputte uit Dikkelvenne haar roman ‘Die andere wereld’ voor. Die andere wereld neemt je enkele uurtjes mee in een zorgvuldig opgebouwd verhaal. Een verhaal over volwassen worden en keuzes maken, over de tomeloze ambities die we onszelf opleggen, en over hoe het ook anders kan.
Hoe kwam Inge ertoe een boek te schrijven? Wat inspireerde haar? Welke waren haar uitdagingen, haar twijfels? En hoe kan ook jij aan het schrijven gaan? Met woord en beeld deelt Inge haar ervaringen. En ze leest voor uit eigen werk.
Praktisch
Donderdagavond 29 februari om 19u
Prijs: 5 euro PP (koffie/thee inbegrepen)
Inschrijving ( vóór 22 februari) via email naar hello@ooja.be - vermeld ook jouw telefoonnummer. We sturen altijd een bevestigingsmail na inschrijving en daarna een mail met betaalgegevens een week voor de workshop. (plaatsen zijn beperkt tot maximum 18 personen) Iedereen welkom !
Omgaan met weerstand op de werkvloer
Het is ondertussen een ferme cliché maar het enige dat constant zal blijven in ons beroepsleven is de constante verandering. We worden geconfronteerd met aanhoudende reorganisaties, implementaties van nieuwe systemen, fusies met andere bedrijven etc.. We zien ook hoe het telewerk steeds dieper verankerd werd in onze organisaties en dit heeft op alle collega's een effect maar vooral op de leidinggevenden.
Veranderingsmanagement is zo een typisch begrip waarmee menig directiecomité zal schermen wanneer er beslist wordt om het alweer eens over een andere boeg te gooien. Men probeert dan de risico's op weerstand bij de medewerkers te verlagen door een (in het beste geval) slim begeleidingstraject.
Maar hoe werkt dat nu het changemanagement? Welke technieken en principes zitten daarachter? Is het gebaseerd op eenvoudige principes of is het een soort magie?
Anton Maes bouwde als organisatiepsycholoog de laatste 20 jaar een grote expertise op in dit vakgebied. Hij is onder andere een gecertifieerd ADKAR changemanager (hij zal u vertellen wat dat is tijdens de workshop). Via zijn job als consultant leerde hij bij zowel overheidsbedrijven als in de privésector de kneepjes van het vak.
Anton woont in Dikkelvenne en komt speciaal voor Ooja met de nodige humor zijn trukendoos tonen aan al wie met weerstand en verandering geconfronteerd wordt in zijn of haar beroepsleven. Na deze dynamische en interactieve sessie zal u zowaar beschikken over een extra pijl op uw professionele boog!
Duur +/- 2 uurtjes | Kostprijs: € 20 (we voorzien uiteraard ook koffie/thee)
Waar: Ooja_Koffiebranderij: Nijverheidsstraat 69a, 9890 Dikkelvenne.
Inschrijving ( vóór 17 januari) via email naar hello@ooja.be - vermeld ook jouw telefoonnummer. We sturen altijd een bevestigingsmail na inschrijving en daarna een mail met betaalgegevens een week voor de workshop. (plaatsen zijn beperkt tot maximum 18 personen) Iedereen welkom !
(VOLZET) Ontdek de Perfecte Sip: Workshop Wijnproeven & Menu-Advies!
(VOLZET) Schrijf je nu in en laat jouw feestdagen schitteren met exquise wijnen, speciaal geselecteerd voor jouw menu.
Je proeft tijdens deze workshop maar liefst 10 wijnen die gepaard gaan met lekkere hapjes.
Laat je aperitief bruisen, geef jouw sinaasappel-wortelsoep een kick met een vleugje Calva! Ontdek welke wijnen uit ons assortiment perfect samensmelten met Aziatische smaken, of welke rode wijn een chocolade-dessert tot een hemelse ervaring maakt. En al eens een Orange Wine geproefd?
Leer van wijnagent Luc Beert, geniet van huisgemaakte hapjes, en verrijk je culinaire ervaring!
Hoe gaat het concreet in zijn werk:
Schrijf je in vòòr 4 december en stuur je menu (via email naar hello@ooja.be)
Luc kiest 10 wijnen op basis van jullie menu's.
Proef deze wijnen tijdens de workshop.
Geniet van hapjes die passen bij de wijnen (vis, vlees, dessert).
Stel vragen met persoonlijke begeleiding.
Er is uiteraard geen aankoopverplichting, maar zeker wel een mogelijkheid tot het aankopen van de gedegusteerde wijnen.
Maak er een gezellige avond van onder vrienden, collega’s, familie…. Laat de wijn je leiden, proef de magie, en ga naar huis met een schat aan smaakvolle tips!
Praktisch
Woensdagavond 13 december van 19u-22u
Prijs: 39 euro PP